Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V poháru se SŠMH

Vedle ŽBL se představí VALOSUN KP BRNO i v Českém poháru. Královopolské basketbalistky obhajují třetí příčku z  březnového Final 6 v Mladé Boleslavi a aktuálně naskočí do 3. kola. Nastoupí v malém brněnském derby 4.12. v Žabovřeskách proti SŠMH.


VALOSUN KP je po vítězném tažení v ŽBL, kdy během týdne jasně skolil jarní medailisty BK IMOS a Hradec Králové, v derby favoritem. Se SŠMH se už na Rosničce na podzim utkal a zvítězil 77:47. Ve středu se hraje za kopcem na Rosničce od 17.30 h. 


Další dvojice 3. kola: DSK Basketbal - Hradec Králové (68:70), Karlovy Vary - Strakonice, Ústí n/L - Slovanka, NA Brno - VŠ Praha, Ostrava - Slavia.

V poháru se SŠMH