Chance ŽBL 2024-25
Nejbližší domácí utkání
29.9. 10:30 FAMILY DAY
KP TANY BRNO - BK Žabiny Brno
(14.-15.9. se KP zúčastní turnaje ve Varšavě)
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Hynková a Paťorková v nominaci ČR U19+20

Velice příjemná zpráva dorazila do Králova Pole od šéftrenéra ČBF pro mládež Roberta Landy.


Nedávno teprve šestnáctiletá odchovankyně KP Brno Dominica Hynková byla zařazena trenérkou Ptáčkovou do oficiální nominace České republiky pro přípravné období spojených kategorií U19+20. Spolu s ní je v nominaci také další hráčka elitního královopolského týmu žen Anna Paťorková.


Vzhledem k tomu, že FIBA již potvrdila, že se letošní ME U20 a MS U19 uskuteční, bylo stanoveno datum zahájení přípravy na 1. května. Situace ohledně ME U16 a U18 bude teprve řešena v květnu, proto do té doby je utvořena jedna tréninková skupina U20/U19 a v případě, že by se ME U18 uskutečnilo, budou nominace řešeny mezi realizačními týmy.


Kvůli nutnosti mít výjimku od Ministerstva zdravotnictví na uskutečnění soustředění a s tím spojená přísná hygienická opatření jako je nutnost PCR testů, celé soustředění v tkz. „bublině" apod., byl pro květen zvolen model delších soustředění s menší frekvencí – 1. VT proběhne v termínu 1.5-6.5 v Klatovech a 2.VT 14.5-20.5 v Nymburce. Další soustředění budou plánována s ohledem na aktuální epidemiologickou situaci.


Nominace do U20/U19:


2001 - Hamzová, Halátková, Hálová, Bušková, Králová, Paťorková (KP BRNO)


2002 - Fišerová, Finková, Malíková, Pokorná, Stloukalová, Vydrová, Zeithammerová


2003 a 2004 - Kadlecová, Svatoňová, Kubíčková, Ebenhohová, Hynková (KP BRNO), Brejchová


2005 – Paurová


Kénik a naše mladé naděje – DO-TO-HO…!!!

Hynková a Paťorková v nominaci ČR U19+20Hynková a Paťorková v nominaci ČR U19+20