Chance ŽBL 2024-25
Nejbližší domácí utkání
29.9. 10:30 FAMILY DAY
KP TANY BRNO - BK Žabiny Brno
(14.-15.9. se KP zúčastní turnaje ve Varšavě)
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Podmínky účasti diváků na RŽBL

Diváci budou vpuštěni do vnitřních prostor haly Vodova v Brně na zápas RŽBL (i všech dalších soutěží), pokud nevykazují klinické příznaky onemocnění covid-19 a zároveň splňují některou z Podmínek pro účast ve smyslu nařízené Organizace utkání AŽLK (např. platný negativní PCR nebo antigenní test, prodělané očkování s doloženým certifikátem, laboratorně doložené prodělané onemocnění na covid -19 v rámci příslušné doby).  


Každý divák je povinen mít nasazenou ochrannou pomůcku při vstupu do haly i v průběhu trvání utkání. Vzdálenost diváků od hrací plochy musí být nejméně 2 metry. 


Účastník této akce souhlasí s pořízením a využitím jeho fotografie za účelem propagace utkání. V případě, že si nepřejete být fotografováni, osobně to sdělte fotografovi.


Hlavně se nenechte povinnými nařízeními odradit od osobní návštěvy zápasú - těšíme se na VÁS všechny po delší době opět v hledišti a KÉNIK - DO-TO-HO...!!! 


PS: Pro všechny členy našeho oddílu (týká se zejména mládeže) také zveřejňujeme text (na obrázku) s informacemi o zpracování osobních údajů.

Podmínky účasti diváků na RŽBL