Chance ŽBL 2024-25
Nejbližší domácí utkání
29.9. 10:30 FAMILY DAY
KP TANY BRNO - BK Žabiny Brno
(14.-15.9. se KP zúčastní turnaje ve Varšavě)
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Covid zrušil sobotu!

Po delší době se v řadách královopolských basketbalistek objevila nákaza covid-19 s nařízenou izolací pozitivní hráčky a tak vedení RŽBL odsouhlasilo odložení sobotního TV utkání s Hradcem Králové.


Vzhledem k rizikovým kontaktům mezi hráčkami a RT (i přes následné  testování) nebylo možné vyloučit další případy propuknutí nemoci do termínu sobotního zápasu a tak došlo k jeho odložení, což bylo i po telefonické kontrole trasování z HS hodnoceno jako odpovídající preventivní opatření. Pokud bude pondělní PCR testování hráček a RT negativní, tak by se pravděpodobně po souhlasu soupeře dohrávalo odložené utkání 14. kola ve středu 19. ledna od 18 hodin.


Ze stejného důvodu se nebude hrát ani extraligové derby juniorek (nákaza na straně soupeře) a ruší se i víkendový ligový výjezd královopolských U19 B (aktuální pozitivní test jedné z hráček). Z preventivních důvodů se odkládá také další utkání RŽBL Slovanka - USK.

Covid zrušil sobotu!