Chance ŽBL 2024-25
Nejbližší domácí utkání
29.9. 10:30 FAMILY DAY
KP TANY BRNO - BK Žabiny Brno
(14.-15.9. se KP zúčastní turnaje ve Varšavě)
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Společně na Hradec

Součástí Supersoboty míčových sportů v halách Vodova v Brně je i druhý zápas o 3. místo v RENOMIA ŽBL mezi KP a Hradcem Králové (15:30). Po úterním prvním střetnutí na východě Čech vedou Lvice 1:0 a pokud je Brňanky nechtějí pustit k mečbolu, musejí uspět. I proto, že třetí duel série je na programu už v úterý v hale hradeckého Sokola.


Každé utkání je jiné a tak ani nepovedený televizní vstup do boje o bronz pro basketbalistky KP nemusí nic znamenat. Navíc soupeř, byť v úterý působil suverénně, je porazitelný. Stačí si připomenout dvě čtvrtfinálová klopýtnutí Lvic s Chomutovem a pak nečekaně snadné odevzdání semifinále Žabinám. Sázkové kanceláře původně vyrovnané kurzy postupně měnily, nyní více favorizují Hradec ale domácím se naopak dá věřit ve velice výhodném kurzu 1:2,85...!!!


V domácím celku se dají očekávat změny ve vytížení hráček, někomu se u Labe dařilo více, někomu méně. Trenér Dušan Medvecký k tomu asi přihlédne i přes trvající marodku. Pokud jde o taktiku, bude třeba na Východočešky přitvrdit a eliminovat jejich řádění na tříbodovém oblouku. Vhodné varianty probere realizační tým společně s hráčským kádrem zejména při páteční popolední schůzce s video rozborem.


Ještě před úvodním rozskokem v 15:30 v nové hale se ve vedlejší staré střetnou kadetky KP s USK (10:30) a ve čtvrtfinále 1.ligy žen rezerva KP s Havířovem (13:00), v sérii na tři vítězství zatím vede Havířov 2:0. Případný čtvrtý duel je na programu v neděli (9:45).


Program PLAY OFF SUPERSOBOTY míčových sportů v halách Vodova:


15:30 basket KP Brno - Hradec Králové (nová hala), druhé utkání série o třetí místo Renomia ŽBL (0:1). Slavnostní výhoz provede český reprezentant a střední spojka královopolských házenkářů Martin Kocich. Rozšířené ceny slosovatelných programů a soutěž v hodu na koš pro mládež. Účast sportovních i společenských osobností. Na utkání mají vstup zdarma držitelé permanentních vstupenek všech brněnských sportovních klubů.


17:00 házená SKKP Brno - Plzeň (stará hala), čtvrté čtvrtfinále extraligy mužů (2:1), 18:30 voliš VKKP Brno - Olomouc (nová hala), třetí semifinále extraligy žen (1:1), na obě střetnutí mají držitelé permanentních vstupenek basketbalistek KP Brno vstup zdarma.


Kénik společně 3x DO-TO-HO...!!!

Společně na Hradec