Chance ŽBL 2024-25
Nejbližší domácí utkání
29.9. 10:30 FAMILY DAY
KP TANY BRNO - BK Žabiny Brno
(14.-15.9. se KP zúčastní turnaje ve Varšavě)
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Brňanky končit nechtějí

Překazit rýsující se hradecké oslavy bronzových medailí se pokusí v úterý basketbalistky KP. Prohrávají 0:2 na zápasy, třetí utkání je navíc na programu v hale soupeře. Nicméně razítko na třetí místo v RENOMIA ŽBL Lvice ještě nemají a šance Brňanek stále žije.


Parádní sobotní představení v hale Vodova (7x se měnilo vedení) vyvrcholilo nastavením, když Brňanky netrefily ve finiši základní hrací doby čtyři šestky. Potvrdily dlouhodobé statistiky, neboť z čáry trestného hodu patří v lize k těm horším... Trest byl krutý, nastavení prohrály 2:11, celkově 71:80.


Je jasné, že do úzké rotace KP se už některé hráčky z marodky v této sezoně nezapojí, snad by mohla naskočit uzdravující se Lucia Hadačová, po zranění se už alespoň vrátila Míša Stejskalová. Hradeckou obranu by měla zase strašit Eva Kopecká. Královopolská kapitánka si v sobotu vylepšila kariérní rekordy, mj. 11 proměněných TH a 33 nastříllených bodů! Doufejme, že v úterý od 18 hod. potáhne hostující tým za prodloužením série!    

Brňanky končit nechtějí