Chance ŽBL 2024-25
Nejbližší domácí utkání
29.9. 10:30 FAMILY DAY
KP TANY BRNO - BK Žabiny Brno
(14.-15.9. se KP zúčastní turnaje ve Varšavě)
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

KP začíná s Ružomberkem

Tradiční poprázdninový turnaj Jersey Cup pořádají královopolské basketbalistky už pošestnácté, v souteži žen se představí 6 týmů ve dvou výkonnostně odlišených skupinách. V silnějším áčku bude tahákem start euroligových Polkowic, vytáhnout se na favorita s velkými hvězdami (Mavunga, Turner, Spanou) budou chtít hráčky KP a Ružomberku.


Brňanky se s častým soupeřem z Liptova střetnou v pátek ve Velké hale Starez arény (17:45). Družstvo vedené trenérem Sujou na rozdíl od předešlých sezon, v této nestartuje v EuroCupu. Nicméně v sestavě s ještě na jaře pivotkou KP Lucií Hadačovou a Češkou Andreou Andělovou bude opět usilovat o medaili ve slovenské lize.


V sobotu se Ružomberok střetne s Polkowicemi (12), v neděli turnaj žen vyvrcholí utkáním KP s polským gigantem (12:15). Do bojů ve skupině B nastoupí proti sobě nejprve v pátek prvoligové celky BSK KP a Olomouc (20, hala Purkyňova). V sobotu je na programu duel Šamorín - BSK KP (14:15, Velká hala SA) a v neděli Šamorín - Olomouc (10:30, Malá hala SA). Vstup do obou hal Starez areny Vodova je přes vchod číslo 2 u občerstvení v rohu Velké haly. Vstupné je po celou dobu turnaje dobrovolné.

KP začíná s Ružomberkem