Chance ŽBL 2024-25
Nejbližší domácí utkání
29.9. 10:30 FAMILY DAY
KP TANY BRNO - BK Žabiny Brno
(14.-15.9. se KP zúčastní turnaje ve Varšavě)
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Ve středu s USK

Chance ŽBL se rozjíždí, ve druhém dějství čekají na basketbalistky KP obhájkyně titulu z SH Královka. Oba celky mají za sebou páteční vykročení. Brňanky zdolaly Chomutov, Pražanky zahájily cestu za 13. prvenstvím v řadě výhrou v Trutnově 124:45. 


Středeční duel zástupců ČR v evropských pohárech začíná v 18 hodin, favoritem je euroligový tým ZVVZ USK, byť zřejmě nenastoupí čerstvé mistryně světa z Austrálie, Američanky Thomas a Jones. Eurocupové Moravanky se však chtějí představit v co nejlepším světle.


"Zápasy s těmito týmy jsou specifické, porveme se samozřejmě o co nejlepší výsledek, pro každou basketbalistku je to výzva změřit síly s takovým soupeřem," řekla trenérka KP Marcela Krämer.

Ve středu s USK