Chance ŽBL 2024-25
Nejbližší domácí utkání
29.9. 10:30 FAMILY DAY
KP TANY BRNO - BK Žabiny Brno
(14.-15.9. se KP zúčastní turnaje ve Varšavě)
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Velký pátek pod chomutovskými koši

Pouze jediný volný den dělí 3. a 4. utkání čtvrtfinále play - off Chance ŽBL mezi KP TANY a Chomutovem, takže je to i trenérský oříšek, jak správně dávkovat odpočinek, regeneraci  a trénink. Ale o tom je vyřazovací část většiny soutěží, to táhne diváky do hledišť a média nutí být v pozoru, protože se odvíjejí ty nejzajímavější příběhy.


Ve středu se psal jeden příběh ve Starez aréně Vodova, v exkluzivním dvojzápase spojily pořadatelské síly místní muži a ženy, zatímco Basket Brno  s Nymburkem v KNBL těsně prohrál, basketbalistky KP TANY zdolaly Chomutov 71:57, opět využily vlastní prostředí, vedou v sérii 2:1 a na západě republiky budou na velikonoční Velký pátek usilovat o využití mečbolu.


"Bohužel jsme za celé utkání nechytili správný rytmus. Takové ale play - off někdy bývá. Teď musíme zapomenout a přichystat se na čtvrtý domácí duel série. Naším úkolem je, abychom dali holky po psychické i fyzické stránce dohromady," plánoval chomutovský kouč Pavel Staněk.


V Králově Poli panuje asi lepší nálada, nicméně výpravu KP TANY čeká dlouhý odpolední přesun, byť pohodlným autobusem. Začátek utkání je v Městské hale v 19 hodin.


"Středeční zápas byl z našeho pohledu určitě nejvydařenější v sérii, hlavně v obraně jsme poprvé zahráli velmi slušně. Asi nepřekvapí, že chceme navázat na tento výkon i v Chomutově. Ale stále si uvědomujeme sílu Levhartic, zvláště v domácím prostředí. V Brně však už hrát v neděli nechceme a všichni pro to uděláme maximum," je přesvědčený asistent trenérky KP TANY Jakub Gazda.


Přímý přenos internetové stanice TV Com - ZDE: https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Basketbal/Soutez-Basketbal-ZBL/Cast-Play-off/Pohlavi-Zeny/Sezona-2023-2024/233586-DSK-Levhartice-Chomutov-VALOSUN-Brno.htm

Velký pátek pod chomutovskými koši