Chance ŽBL 2024-25
Nejbližší domácí utkání
29.9. 10:30 FAMILY DAY
KP TANY BRNO - BK Žabiny Brno
(14.-15.9. se KP zúčastní turnaje ve Varšavě)
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Profi Tour 3x3 začíná v Humpolci

Druhý červnový týden bude ve znamení basketbalu 3x3 i pro celky Kooperativa NBL a Chance ŽBL. Proběhne totiž po loňském pilotní projektu druhý ročník 3x3 Profi Tour. Své zástupce do soutěží tedy vyšlou kluby nejvyšší ženské a mužské soutěže doplněné o další zajímavé hráče.


Bitva o desetitisícové odměny pro hráče i nejlepší týmy odstartuje již v úterý od 14 h. v baště basketbalu 3x3 Humpolci, Letošní Tour je složená ze tří turnajů. Kromě prvního dostaveníčka v Humpolci se muži střetnou na stejném místě ještě 17. června, o dva dny dříve se potkají ženy v Chomutově. Vše vyvrcholí finálovým dvoudenním turnajem v Praze 26. a 27. června.


V ženských dvou základních skupinách po třech týmech se dnes utká Brandýs se Žabinami a SBŠ Ostravou, v druhé základní skupině dojde na střet Slovanky, Chomutova a KP TANY Brno. Mladá královopolská soupiska je složená z B týmu žen a hráček působících v dorosteneckých extraligách (tedy bez elitních reprezentantek 5x5 i 3x3 plnících si přípravné povinnosti).


U ženské kategorie postoupí všechny celky do play off. Vítěz přímo do semifinále a druhý se třetím se křížem utkají o druhé semifinálové místo. Následně se dohrává až do vítězství.

Profi Tour 3x3 začíná v Humpolci