EuroCup wome 2024-25
Nejbližší domácí utkání
Středa 23.10. 17:00 hod.
KP TANY BRNO (ČR) - Galatasaray Istanbul (TUR)
Nejatraktivnější soupeř v novodobé historii KP…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Příprava pokračuje v Polsku

Další herní přípravu absolvují basketbalistky KP TANY na dvou zahraničních turnajích. Nejprve o deštivém víkendu ve Varšavě,  20.-21. 9. v Ružomberku. V polské metropoli se ve Sportovním centru Wilanów zúčastní VI. ročníku Memoriálu Bohdana Bartosiewicze.


V sobotním semifinále se Brňanky střetnou s pořádající Polonii (19:30), domácí zřejmě už s posilami ukrajinskou rozehravačkou Dubniuk ze Slavie, dvěma Američankami a 203 cm vysokou Francouzkou Manalovou. Druhou dvojici tvoří VBW Gdynia a Kibirkstis Vilnius (17).


Jak Gdynia (bronzový tým ORLEN ligy), tak Litevky (mistryně země) i Moravanky jsou účastnicemi minulého i aktuálního EuroCupu, ve Varšavě se tedy schází skvělá basketbalová společnost.


V neděli se hraje o umístění, ráno v 10 h. o třetí místo, finále je ve 12:30. 

Příprava pokračuje v Polsku