EuroCup wome 2024-25
Nejbližší domácí utkání
Středa 23.10. 17:00 hod.
KP TANY BRNO (ČR) - Galatasaray Istanbul (TUR)
Nejatraktivnější soupeř v novodobé historii KP…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Generálka na ligu bude v Koniarni

Ve finiši herní přípravy se vydají basketbalistky KP TANY na Liptov, v pátek a sobotu budou startovat na 2. ročníku Memoriálu Generála Miloša Vesela. V semifinále se střetnou v pátek s euroligovým DVTK Miškolc (18:30), druhou dvojici tvoří domácí Ružomberok a slovinské ZKK Celje (16).


V sobotu turnaj vyvrcholí zápasem o třetí místo (13) a finalovým soubojem (15:30).  Brňanky cestují do haly Koniareň už tradičně v polovině září a dolaďují zde formu na ligu. Trenérku Marcelu Krämer mrzí, že stále nebude k dispozici nemocná Kateřina Galíčková, která spolu s Petrou Malíkovou chyběla už na turnaji ve Varšavě. První kolo Chance ŽBL s brněnským derby s Žabinami ve Starez aréně (29.9. v 10:30 - Family day) se totiž rychle blíží.


Navíc budou trenéři KP TANY napjatě sledovat kvalifikaci EuroCupu Battipaglia - Ferrol (čtvrtek 19.9., 20:30 na FIBA kanálu Youtube). Vítěz souboje (odveta je za týden ve Španělsku) doplní ve skupině J trojici KP TANY, Galatasaray a Sportiva Azoris.

Generálka na ligu bude v Koniarni